Карвинг ски Atomic Redster S7

  • Марка: Atomic
  • Кат. номер: А-0007

Размер 149, 156, 163 см

Модел 2020

Параметри : 11.5-70-99

За 156 см Радиус:12.5м

Ниво на скиор : средно напреднал /напреднал 

450,00 лв.
Базова цена: 450,00 лв.
Моля, изберете: