Висок клас ски Blizzard Firebird SRC ti

  • Марка: Blizzard
  • Кат. номер: Bl-0006

Модел 2020 год

Размери 165см

Автомати : Marker Xcell 12 Bindings

Радиус за 165 см 12.5 м

Параметри на ската : 120-68-104

Пистово ориентирана ска , добре обработени терени

Ниво на скиора : напреднал/експерт

600,00 лв. 450,00 лв.
Базова цена: 450,00 лв.
Моля, изберете: